vps 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2011 Kupię moduł HRD do WHMCS. Działający, z możliwością testu. Kontakt: - pw - mail: mul3mans@gmail.com - GG: 24084 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 ponawiam, aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 Może pomyliłem osoby, ale chyba Damian Miodek z UpHost.pl sprzedaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 Z tego co wiem jest tylko jeden moduł dostępny dla HRD (chyba, że wyszło coś nowego). Ten moduł akurat nie działa poprawnie i też nie zawiera żadnej większej dokumentacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 modły które biegają po wht to totalna porażka, w ogóle nie dopracowane a debug kodu robi sieczkę sam mam 3 wersje, 2 nawet takie że "autor" zarzekał się i klął na Boga 100% ok, a tu guzik nawet jeden koleś chciał mi wkręcić że mam popsute php Mam obecnie działający moduł niestety bez odnowień i transferu, do końca roku chcemy mieć 100% funkcjonalności HRD. p.s. po części problemy z modułami są po stronie whmcsa, zakodowany w całości, praktycznie cała praca na hookach, mega okrojona dokumentacja i "profesjonalny" support WHMCSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 (edytowany) Może pomyliłem osoby, ale chyba Damian Miodek z UpHost.pl sprzedaje. Ten już posiadam. Myślę że może to być jeden z 3 o których pisze IONIC... Cóż, pozostaje chyba znaleźć dobrego php-owca Edytowano Grudzień 18, 2011 przez vps (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Cóż, pozostaje chyba znaleźć dobrego php-owca tak, ale musisz pamiętać że np. część funkcji samo hrd opisuje jako "mogą działać" "ale nie muszą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Potwierdzam, wielu z funkcji, które są opisywane w API nie da się zrealizować. Dzięki temu nie da się zrobić modułu, który będzie w pełni kompleksowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 tak, ale musisz pamiętać że np. część funkcji samo hrd opisuje jako "mogą działać" "ale nie muszą" Dziękuję za informacje. Nie wygląda to ciekawie... Dodatkowo mają jakiś problem, od 2-3 godzin strona ledwo co żyje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 HRD dzisiaj leży. HRD ma chyba najgorsze API jakie w swoim życiu widziałem. API HRD działa lub nie działa Jak działa to czasami zwraca co innego niż "dokumentacja" przewiduje. Znam progsów którzy na dźwięk słów API HRD dostają silnych konwulsji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 (edytowany) Z dokumentacji HRD: Komenda: query[command]=wn_renew Parametry: query[data][domain:name] nazwa domeny zgodna z zasadami query[data][domain:user] identyfikator abonenta CSAXXXX Uwagi: Z przyczyn niezależnych od nas nie możemy zagrwarantować możliwości uruchomienia wniosku wygenerowanego komendą wn_renew! Klient który posiada u nas domenę i zapłaci nam za przedłużenie, może w rzeczywistości tego przedłużenia nie otrzymać, gdy komenda nie zadziała... Przecież to jedna z ważniejszych funkcji, nie rozumiem jak może czasami nie działać... ["Czemu moją domenę ktoś kupił? Przecież zapłaciłem! Jesteście do d..y! Podam Was do sądu!"] Czy ktoś z Was miał już problem z tym? Jak w praktyce to wygląda? Edytowano Grudzień 19, 2011 przez vps (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Z dokumentacji HRD: Komenda: query[command]=wn_renew Parametry: query[data][domain:name] nazwa domeny zgodna z zasadami query[data][domain:user] identyfikator abonenta CSAXXXX Uwagi: Z przyczyn niezależnych od nas nie możemy zagrwarantować możliwości uruchomienia wniosku wygenerowanego komendą wn_renew! Klient który posiada u nas domenę i zapłaci nam za przedłużenie, może w rzeczywistości tego przedłużenia nie otrzymać, gdy komenda nie zadziała... Przecież to jedna z ważniejszych funkcji, nie rozumiem jak może czasami nie działać... ["Czemu moją domenę ktoś kupił? Przecież zapłaciłem! Jesteście do d..y! Podam Was do sądu!"] Czy ktoś z Was miał już problem z tym? Jak w praktyce to wygląda? Proponuję dopisać do skryptu dodatkowy check który sprawdzi datę wygadania domeny i ją porówna z datą poprzednią. whmcs ma to dobrze zrobione że jakikolwiek error jest u registara dostaje support maila więc można poprawić z ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markopolo 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2012 Witam, Kupię moduł HRD do WHMCS. Działający, z możliwością testu. Kontakt: pw najlepiej z f-vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 A ten swoje .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach