Dami 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Witam. Jestem młodym webmasterem i poszukuje sponsora który za sponsorował serwer www pod moje projekty bo chce się rozwijać.Mam kilka pomysłów i chce je zrealizować i myślę ze sponsora znajdę tutaj. Potrzebuje nie dużego serwera www lub vps. W zamian reklama na stronach działających oraz większa współpraca Czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serwer-Pomoc.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 napisz pm pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 napisz pm pogadamy Napisałem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serwer-Pomoc.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 odpisałem. hehee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Tylko po co informujecie o tym wszystkich..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Napisz na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Przyjmuje propozycje sponsoringu na pm tylko od firm. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Tak na marginesie... Ceny za hosting są tak śmieszne obecnie, że chyba nie potrzeba na to sponsora. Z kumplami wypijesz 4 bronki mniej i będzie na opłate za konto. W dodatku jak jesteś webmasterem i będziesz sie w tym kierunku rozwijać, to zapewne kiedyś zamarzy Ci się własna działalność. Wtedy będziesz szukał sponsora na zus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dami 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2011 (edytowany) Miłosz o działalności nie myślałem jeszcze bo chce się troche nauczyć webmasteringu ale kto wie zobaczymy jak to się wszystko potoczy bo narazie to nie ma co planować. Edytowano Grudzień 16, 2011 przez Dami (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach