^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 (edytowany) Witam. Mam do sprzedania automatyczny sklep w którym można kupić usługi na serwer Counter Strike np: - Administrator - Konto Vip - Rezerwacje Slota Do tego panel zarządzania usługami oraz wirtualny portfel Skrypt działa tylko na silniku php BB przemo Więcej informacji: GG: 5088882 Edytowano Grudzień 13, 2011 przez ^.Harnas* (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Możesz podać jakieś .demo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 napisz na gg to ci pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Podałbyś cenę skoro coś sprzedajesz, oraz większy opis funkcjonalności tego narzędzia. Swoją drogą - nie umiesz nawet poprawnie napisać nazwy skryptu pod który to jest, już widzę ilość błędów w tym cudzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 cena jaka mnie interesuje to ok 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 możesz jakieś demo dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Pan na gg pokazał jak działa właśnie ten "automat" jest on darmowy, kiedyś używałem czegoś takiego i wątpię że ktoś weźmie coś za taka sumkę, a jest za darmo w sieci.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 napewno takiego czegoś kolego nie ma w sieci to jest autorski skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 autorski skrypt ktory ma wiekszosc sieci serwerow w grach strzelanych i sobie poklonowali nagle jedna licencje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 kolego pokaż mi chodź 1 sieć która ma taki sam skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Prosiłem o demo tego. I doczekać się nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 login: maverick haslo qwerty http://cs-harnas.pl/przemo/portfel.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach