antek139 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 (edytowany) Witam, Kiedy wpisuję nazwę swojej domeny to mniej więcej co 3 odświerzenie wyskakuje komunikat ,,Sorry! Server License Error This server is not licensed to use this software. Please contact your license provider for additional information Konto jest założone na webd , czy mam coś zmienić w Cpanelu ? dzięki za odp Edytowano Grudzień 12, 2011 przez Miłosz formatowanie posta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Napisać do BOK webd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 W pierwszej kolejności zmień usługodawcę na takiego prawdziwego, porządnego. Dochodzi do tego że webd.pl nie opłaca licencji (to tak ironicznie). Tak jak napisałem, zmień firmę bo z webd.pl to potrafią być nie takie jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antek139 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Co do BOK Webd , to niestety takie coś chyba nie istnieje... pisałem parę razy to odpowiedź przychodzi po kilku dniach ze wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 webd jest średniawe... bardzo wolno im działa wszystko, mam nieprzyjemność administrowania bardzo takiego technicznego (update'y softu) stronkami na Joomli i Zenphoto - tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach