Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Każdy z was kto testował chmurę Beyound otrzymał właśnie 512zł do eportfela, które można wykorzystać na serwer 1 rdzeń, 2gb ram, 25gb hdd na 4 miesiące, więcej informacji znajdziecie w mailu od e24cloud do testerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 (edytowany) Można wykorzystać jak się chce treść maila http://www.webhostingtalk.pl/topic/32290-e24cloud/page__view__findpost__p__286243 Edytowano Grudzień 12, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 @wood o 1 min. byłem szybszy z niusem ; ) zamiast kupna vps'a wykorzystam to sobie do nauki przez 4 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 (edytowany) Wysłałem parę minut temu do obsługi, ale nie zaszkodzi tutaj też się zapytać, te 512zł można wykorzystać dowolnie spoko, ale jak z terminem ważności tych środków? Czy mogę uruchomić serwer np. dopiero za 2-3 miesiące? Czy muszę to dokonać już teraz? -edit- A jednak maila do supportu mi odrzuciło, ponieważ mam pocztę wydelegowaną na prokonto.pl i dostałem zwrotkę od deamona że serwer prokonta nie jest autoryzowany do wysyłania maili z mojej domeny Edytowano Grudzień 12, 2011 przez Maq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Mi po wyłączeniu serwera panel pokazuje "Następna wpłata: 10 lutego 2013 " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 z poprzednią sumką było do 7 stycznia a konto zostało wyzerowane i dodane 512 więc te terminy są zmienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2011 Mi po wyłączeniu serwera panel pokazuje "Następna wpłata: 10 lutego 2013 " Przy wyłączonym kontenerze pobierana jest opłata za jego utrzymanie, a jest ona niższa niż cena włączonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raczkowski1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Też mam tą usługę, jak mam wyłączony vps to w panelu jest informacją że opłata jest 0,07zł/godz także samo posiadanie VPS jest płatne. Natomiast nie wiem jak jest gdy usunąłbym VPS. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach