jasina 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2006 Witam serdecznie Na stronie SWsoft niestety nie znalazłem takiej informacji wiec pytam tutaj. Czy wie ktoś może jaka jest orientacyjna cena za panel Confixx? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2006 Witam serdecznieNa stronie SWsoft niestety nie znalazłem takiej informacji wiec pytam tutaj. Czy wie ktoś może jaka jest orientacyjna cena za panel Confixx? Najlepiej zrobisz, jeśli nie czekając na czyjąś ripostę napiszesz do SW Soft i się zapytasz, bo tego typu firmy często dają rabaty komuś kto np. wyśle im zapytanie ofertowe i doda że rozkręca właśnie swoją firmę hostingową i szuka panelu czy coś w tym stylu. Nie twierdzę, że akurat SW Soft tak robi, ale już wiele razy czytałem o podbnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Witam serdecznieNa stronie SWsoft niestety nie znalazłem takiej informacji wiec pytam tutaj. Czy wie ktoś może jaka jest orientacyjna cena za panel Confixx? Najlepiej zrobisz, jeśli nie czekając na czyjąś ripostę napiszesz do SW Soft i się zapytasz, bo tego typu firmy często dają rabaty komuś kto np. wyśle im zapytanie ofertowe i doda że rozkręca właśnie swoją firmę hostingową i szuka panelu czy coś w tym stylu. Nie twierdzę, że akurat SW Soft tak robi, ale już wiele razy czytałem o podbnych... Właśniw SWSoft tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Ale confixx hmm mi on nie przypadl do gustu. Dowiedziales sie jaka jest cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.b 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Hi! Cena 1 licencji wynosi 299 Euro. http://www.swsoft.com/r/pdfs/confixx_bestellform.pdf Tomasz Benert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Hmm a nie orientuje sie nikt jak wyglada przejscie z tego confixxa ala server4you na wersje 3.1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.b 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Hi! Musisz zakupic wlasna licencje. Server4you nie oferuje update do nowej wersji Confiksa. Tomasz Benert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 3, 2006 Tak myslalem, czyli jest to nie oplacalne ogolnie sam confixx nie jest dobrym panelem. A tanszy od niego jest juz Directadmin ktory wydaje sie duzo lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Witam, Gdzies czytalem ze jest tez darmowa wersja Confixxa, czy to prawda? Przeszukalem calego neta i nic. Czy cos wiecie moze na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 nie ma nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach