Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Wolne kopiowanie danych na dysk zewnętrzny, zawsze to idzie mi z prędkością 30mb/s A czasami 4mb/s jak teraz, czemu tak się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Może obciążenie kompa masz w tej chwili duże? Lub kopiujesz dużo małych plików, jeśli jest jeden duży to idzie szybciej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Obciążony komp nie jest, nawet wyłączyłem gg skype i inne pierdołki, tak kopiuje duzo małych plików łacznie 46 tys plików a waga łaczna 3.78gb i jaki zal zaraz będzie mi szło z prędkością kb/s a nie MB/s aktualna prędkość 2,38MB/s i spada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 tak kopiuje duzo małych plików łacznie 46 tys plików a waga łaczna 3.78gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Ja kiedyś duże ilości małych plików szybciej spakowałem do rar'a i wgrałem na pendrive'a niż by godzine czekać aż każdy się zgra po kolei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Właśnie tak zrobiłem i mam już spakowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach