kajtek 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Poszukuje kilku chętnych osób do nowego projektu apt-get. Osoby które sa chętne i znają się trochę na Debianie, zajęły by się pisaniem krótkich artykułów dotyczących instalacji różnych pakietów (np. jak zainstalować apache, php itp). Jedyne co mogę zaoferować to ustalony procent z różnych form reklam. Osoby chętne proszę o kontakt pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 A czym ma się różnić Twój serwis od dziesiątek, setek innych serwisów z opisami instalacji np apache i phpa własnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 (edytowany) Serwis, a raczej blog, będzie nie tylko od poradników debian, ale i nowinkach internetowych. Nie interesują mnie inne serwisy. Edytowano Grudzień 11, 2011 przez kajtek2008 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 To źle że nie interesują, gdyż trzeba patrzeć co oferuje konkurencja, i być za nią w tyle. Inaczej użytkownicy wybiorą ich a nie Ciebię. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Ci co byli zainteresowani, napisali. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2011 Ja chętnie bym sie dołączył. Pytanie czy posiadasz jakiegoś VPS lub Shella na którym można będzie robić tutki? PM me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach