Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 witam, mam taki problem, że po dodaniu wpisów z ns'ami do rekordu glue mam błąd dns na komputerze i w telefonie (opera mini). Łącząc się na innych komputerach, przez proxy i standartową przeglądarke w telefonie wszystko działa. Gdzieś czytałem, że isp może nawet 30 dni odświeżać dnsy. Co do opery mini to już nie mam pojęcia o co chodzi. Liczę na waszą pomoc ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Może masz jakiś cache na routerze? Z jakich dnsów korzystasz? Ja używam u siebie OpenDNS i działa dość dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 co do dnsów to nie wiem bo mam serwer z administracją w vipower.pl więc musze czekać na odp. od admina. admin napisał, że u niego działa wszystko i to widocznie u mojego isp jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FriendlyHost.pl 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 Tomiz ustaw u siebie na telefonie (lub routerze od ISP) DNSy Google'a, które odświeżają się dość szybko: Podstawowy: 8.8.4.4 Zapasowy: 8.8.8.8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2011 wyczyściłem cache przeglądarek i wszystko działa, dzięki za pomoc Miłosz i friendlyhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B0FH 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Tomiz ustaw u siebie na telefonie (lub routerze od ISP) DNSy Google'a, które odświeżają się dość szybko: Podstawowy: 8.8.4.4 Zapasowy: 8.8.8.8 dla ścisłości chyba 8.8.8.8 jest podstawowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach