crosclip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2006 Witam, wykorzystałem na stronie skrypt js - Lokesh'a Lightbox, co sądzicie o efekcie wyświetlania zdjęć (strona wymaga jescze wielu porawek oczywiście:)) http://www.obrazy.ovh.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2006 Całkiem nieźle, strona wczytuje się u mnie w 2.875s. Dobry wynik Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crosclip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Całkiem nieźle, strona wczytuje się u mnie w 2.875s Pytanie "z innej beczki" Czy ma to jakiś wpływ na pozycje strony w wyszukiwarkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Pytanie "z innej beczki" Czy ma to jakiś wpływ na pozycje strony w wyszukiwarkach? Raczej nie. Robot Google dla przykładu widzi wszystkie strony w trybie tekstowym, co oznacza, że obrazki są pomijane. Ktoś kiedyś napisał, że aby wiedzieć jak Google zobaczy Twoją stronę, to najlepiej włączyć Lynksa pod Linuksem, bo tak właśnie będzie ona odbierana. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi. * dla tych co nie wiedzą: Lynks( ang. Lynx) to przeglądarka działająca w trybie tekstowym, co oznacza, że używając jej nie zobaczymy: obrazków, animacji flash itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Ktoś kiedyś napisał, że aby wiedzieć jak Google zobaczy Twoją stronę,to najlepiej włączyć Lynksa pod Linuksem, bo tak właśnie będzie ona odbierana. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi. Można tak przyjąć, są też do tego narzędzia np. www.pagerank.net/search-engine-simulator/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Ładne obrazy (?) : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Niezrozumiałem dowcipu ;-) O co chodzi, ja tam nic nadzwyczajnego nie widze :/ osrki, musiałem dać odśwież, nie ściągnął się chyba plik js Fajny bajerek, ale jakoś wole otwieranie fotek w pop`upach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2006 Widziałem ten skrypt już wcześniej i jest to znacznie lepsze rozwiązanie od pop-up'ów. Dla chłonnych tego typu bajerów, polecam ajaxian.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach