Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 (edytowany) Cześć, Oddam kilka domen, po kod AuthINF zapraszam na PW Oddaje za darmo,ale miło by było,jak by ktoś podesłał na przysłowiowego "browara" a17.pl blogger-cms.pl lokka.pl isdf.pl techinf.pl norb.pl skywarez.pl i-koszyk.pl my-beer.pl mp3ix.pl e2u.pl 24l.pl 7-z.pl mi4.pl a63.pl eu4u.pl 2rs.pl ma2.pl Edytowano Grudzień 8, 2011 przez Pienio69 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Jak z ich ważnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Jak z ich ważnością? Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda... - pewnie nie chce mu sie wypisywać wszystkich dat... :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Tak, daje za darmo domeny, jeszcze na tacy ma Wam to podać i przynieść do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Szacun dla autora wątku za wspieranie idei "by SEO-gnojki nie przechwyciły"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Jak z ich ważnością? Sprawdź sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Każdej z domen został niecały miesiąc. Ja już nie widzę sensu ich przedłużania, więc lepiej będzie,jak je oddam Dla mnie nie mają żadnej wartości, ani nie widzę ich zastosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Sponsi, tak poza tematem to lepiej zapłacić rodzimym "seo gnojkom" niż obcemu googlowi, a i efekty lepsze a w temacie to owszem tylko chwalić taką postawę autora, większość osób na taki pomysł nie wpadnie, aby oddać co nie potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Ok, więc tak: a17.pl - sshd blogger-cms.pl lokka.pl isdf.pl techinf.pl norb.pl skywarez.pl i-koszyk.pl my-beer.pl mp3ix.pl e2u.pl - sshd 24l.pl 7-z.pl - ToFFiK mi4.pl - Edart a63.pl - Edart eu4u.pl 2rs.pl - ToFFiK ma2.pl - Dareksbs Domeny które są wykreślone znalazły już właścicieli, domenę l24.pl zostawiam chwilowo sobie. Reszta domen jest do wzięcia, będę systematycznie dodawał nowe domeny,które też wygasają. Jeśli ktoś chce,to mogę na PW podać numer konta/adres PayPal ew. adres do wysyłki piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Dziękuję bardzo za domeny, wszystko sprawnie, jak tylko dojdzie do mnie nr konta poślę coś na piwko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach