neversoft2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2006 Mam konto resellerskie no i nie mam co z nim zrobic. Chciałbym wynajmowac darmowe konta z pełną obsługą php, mysql itp. Jest to legalne? A i są jakies skrypty albo cos podobnego do automatycznej rejstracji kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryben 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2006 Jeżeli oferujesz coś za darmo, to raczej problemu z legalnością nie powinno być problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2006 to raczej problemu z legalnością nie powinno być problemu. Hehe, troche zakręciłeś :-) Mam konto resellerskie Zgodne z prawem to to bedzie, poniewaz nie pobierasz oplat, zatem nie wchodzi w gre placenie zadnych podatkow, ani tez nie masz wiekszych zobowiazan co do osob sponsorowanych. Jednak zbyt wielkiego "darmowego hostingu" nie zdołasz otworzyć na resellerze, lepiej zasponsoruj pare ciekawych serwisow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neversoft2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2006 Hmmm no też ciekawy pomysł. Ale potrzebny mi skrypt do automatycznej rejstracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach