adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 (edytowany) Witam Serdecznie! Przejdę do rzeczy tak jak w temacie Sprzedam śliczny a zarazem przepiękny layout pod Hosting Gier dla firm! Również jest możliwość przerobienia szablonu pod Hosting VPS-ów, dedyków itp.. Na życzenie mogę pozmieniać kolory, dodać jakieś belki itp.. W gratisie owego Layouta wykonuję ładne bannerki,buttony na reklame/promowanie firmy w każdych rozmiarach na życzenie klienta. A oto i owy Layout : KONTAKT: GG: 3529897 E-Mail: adrian.k3350@gmail.com[/color]"]adrian.k3350@gmail.com Cena jaka mnie interesuje to 350PLN, cena do negocjacji Oczywiście tą cene ja proponuję tak na sam początek lecz czekam na Twoją propozycję, napisz a napewno zbijemy interes jak to mówią Oferty możecie również składać na PW Oczywiście po uzgodnieniu ceny oraz dokonaniu zmian na rzecz klientawystawiam owy Layout na ALLEGRO.PL Edytowano Grudzień 7, 2011 przez adrian3350 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 Jak sam lay 350 to chyba z nieba spadłeś. No chyba, że jest to zakodowane ale to i tak drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 Oczywiście tą cene ja proponuję tak na sam początek lecz czekam na Twoją propozycję, napisz a napewno zbijemy interes jak to mówią [img=../..//public/style_emoticons/default/smile.png] Czytaj ze zrozumieniem chłopcze ;] A jeśli masz z tym problem, szkoła czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 Widzę to, ale nich poda bardziej normalną cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 (edytowany) Boże człowieku, czytaj ze zrozumieniem Ta cena jest oferowana przezemnie i logiczne że nie sprzedam za taką cene, bo zawsze się licytuje albo coś. Trochę mózgu. Edytowano Grudzień 7, 2011 przez adrian3350 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 Adrian: trochę mózgu Tobie też by się przydało. Przy takim podejściu nie licz na jakiegokolwiek normalnego klienta. Ja na pewno nie chcę współpracować z ludźmi, którzy tak traktują potencjalnych klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Przy jakim podejściu? skoro Igorek nie umie czytać ze zrozumieniem? Pozatym, czy źle go potraktowałem? może nie powinno być kilku słów, ale naprawdę jak człowiek nie umie czytać ze zrozumieniem i pisze swoje błędy to naprawde przed komputerem ciśnienie rośnie A ja zachęcam do kupna owego Layouta!! Cena do negocjacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2011 Pozostawię ciebie twoje podejście do potencjalnego klienta bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2011 (edytowany) adrian3350 wiem, że każdy może podać swoją cene, ale twoja w żadnym wypadku nie jest adekwatna do owego projektu. Wątpie, aby jakaś firma chciała taki projekt do reprezentowania swojej firmy, nie mówimy tutaj o firmach krzak. Z pewnością byłby to świetny projekt jakąś dekade temu. Edytowano Grudzień 9, 2011 przez fuqet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2011 No tak, możliwe iż cena jest za wysoka, więc zmieniam cena na 150PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2011 A czy to coś jest zakodowane czy tylko plik psd, który trzeba samemu pociąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2011 Plik .psd Czyli sama szata graficzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 OFERTA WCIĄŻ AKTUALNA LECZ CENA SIĘ ZMIENIA NA 120PLN!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Szczerze mówiąc, to wątpię w to, aby ktoś to kupił. I nie chodzi mi tutaj o sprzedawany layout, jego jakość,czy cenę. Chodzi mi o podejście do klienta, skoro Igorek napisał, że cena jest zbyt wysoka, to trzeba było napisać, że zapraszasz na PW żeby się potargować. Nazywanie klienta bezmózgim jest wysoce nieprofesjonalne, i nagnane. Może nie wiesz, ale podpada to pod zniesławienie, i jesli Igorek poczułby się bardzo urażony, mógłby wystąpić o zadośćuczynienie czy rekompensatę na drodze prawnej. Radze następnym razem ważyć słowa, a nie traktować każdego klienta jak debila, czy kolegę z przedszkola. Pozdrawiam, i powodzenia w interesach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2011 Pomijam fakt iż miałem zamiar to kupić, lecz to jak mnie traktuje ten użytkownik to nagle odechciało mi się współpracy. Nie ma co iść drogą sądową, ponieważ jego to i tak nic nie nauczy a mi żal czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian3350 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2011 W takim razie z całym szacunkiem przepraszam użytkownika Igorek troche przesadziłem Lecz wciąż akutalna oferta!! Cena 120PLN!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaT 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 To czekamy jeszcze kilka dni i może cena dojdzie do 50-60 zł wtedy się skontaktuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Ale dopiero przeprosił mnie jak powiedziałem, że miałem zamiar kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOGAN 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 To czekamy jeszcze kilka dni i może cena dojdzie do 50-60 zł wtedy się skontaktuje Proszę cię ten layout nie jest warty tych 60 zł, za taką cenę wykonał ci o wiele lepszy layout. Jak jesteś chętny to napisz: gg: 3114808 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach