endriu1987 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2011 Witam serdecznie, poszukuję skryptu jaki został wykorzystany na podanej stronie http://ice-ebooks.com/ dodam że znam kilka stron, na których jest wykorzystany owy skrypt. Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2011 /* ZAKAZ ROZPOWSZECHNIANIA!* W�ASNO��: REALLY666 * LICENCJA DLA: MrNorbi, lukata94@gmail.com, �ukasz D�wigulski * DATA SPRZEDAZY: 12 listopada 2011r */ Możesz spróbować powyższego kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endriu1987 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2011 Rozumiem. W takim razie może istnieje coś podobnego, darmowego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Mogę Ci napisać ów skrypt za 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Mogę Ci napisać ów skrypt za 20 zł Serio, co Ty? widzę że poważny programista z Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Serio, co Ty? widzę że poważny programista z Ciebie A co? Prosty skrypcik do napisania a ty się czepiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 18, 2012 Mogę Ci napisać ów skrypt za 20 zł To pewnie CMSy piszesz po 50zł? Jak tak to byś mnie wyręczył bo piszę swój ale po co skoro za grosze może mi ktoś napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 To pewnie CMSy piszesz po 50zł? Jak tak to byś mnie wyręczył bo piszę swój ale po co skoro za grosze może mi ktoś napisać Oj tam, czepiasz się. Darmowa templatka, dwa zapytania do bazy danych to nie wymaga dużo pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 No to napisz - wyślę ci 20 pln, a ty wrzucisz kod na forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 (edytowany) No to napisz - wyślę ci 20 pln, a ty wrzucisz kod na forum... skrypt mam juz gotowy gg: 3233688 Dodam, że ice-box jest moją własnością i posiadam ów skrypt ;D I dodam, że brak tu mysql ;D Edytowano Marzec 28, 2012 przez Kacper Polak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 elcct - odkup skrypt i wrzuć na forum zgodnie z tym co powyżej napisałeś chyba że cwaniak jesteś tylko na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach