cuma 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 Witam mam problem z baza;/;/ Wyskakuje mi taki błąd Błąd zapytanie SQL: -- -- Baza danych: `no1host_test` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `tabela_acces_grupy` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `tabela_acces_grupy` ( `id_auto` INT( 12 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `id_grupa` INT( 12 ) NOT NULL DEFAULT '0', `id_objekt` INT( 12 ) NOT NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY ( `id_auto` ) ) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_bin AUTO_INCREMENT =93; MySQL zwrócił komunikat: #1046 - No database selected Moze wy będziecie wiedzieli o co chodzi bo ja już wychodzę ze zmysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 (edytowany) Musisz wybrać baze na której mają być wykonane te polecenia. use nazwa_bazy EDIT Nie doczytałem, nazwę bazy nawet podałeś. Czyli: use `no1host_test`; Edytowano Grudzień 3, 2011 przez romix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 Jak byś mógł rozjaśnić baerdziej jestem w tym troszke ciemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 (edytowany) Przed CREATE TABLE IF NOT EXISTS `tabela_acces_grupy` ( dodaj use `no1host_test`; Edytowano Grudzień 3, 2011 przez romix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 A powiesz mi może jak dodać admina na panel CS-a taki jak jest na no1host.pl ponieważ sa gdzieś one zapisane ale niestety nie wiem w jakim pliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 Raczej mało kto wie jaki jest panel w tej "bezregonowej" firmie Ogólnie dodaj rekord w bazie danych w tabeli użytkowników z prawami administratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 W jakim kodowaniu mogą być te hasła? d43UNO.J2nM0c d4I2c7Bb6j6bo d4IEz279zDxqY d4rBNx9YOG//U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2011 (edytowany) Poczytaj na wiki o kodowaniach Edytowano Grudzień 4, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach