Nexus_Media 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą reklamy mailingowej. Oferujemy wysyłkę treści ustalonej przez klienta do ponad 596 tys. adresów e-mail (liczba z każdym dniem powiększa się o nowe adresy). Wysyłkę realizujemy max 5 razy w ciągu miesiąca co zapewnia skuteczność w porównaniu z mailingami oferowanymi w sieci. Adresy które nie chcą otrzymywać wiadomości kasujemy z baz przed każdą wysyłką i nie ma mowy o wysyłce reklamy do takich osób. Po więcej informacji zapraszamy pod adres: http://nexuswebmedia.pl/mailing.html Pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Może jeszcze podacie gdzieś cenę tej usługi? Wiem, że nie jest to 20 ani 40 złotych, bo z takich kwot się nabijacie w swojej "ofercie". Wyczytałem tam też coś o rachunku, a co z fakturą, taką opcję przewidujecie? Jeszcze jedno - taka grupa docelowa (użytkownicy stron typu warezik.pl itp.) nie stanowią specjalnie "biznesowego" targetu, więc tym bardziej ciekaw jestem na ile wyceniacie sobie usługę mailingu do nich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach