Skocz do zawartości
Gość Konto usunięte

Odpowiedź i edycja.

Polecane posty

Gość hdmagc

W momencie pisania odpowiedzi, poprzez okno szybkiej odpowiedzi, nie widać napisanej treści po zatwierdzeniu. Trzeba przeładować stronę.

Dodatkowo używając do edycji, szybkiego edytora, dodaje pod treścią cytat z całej treści.

Wygląda to tak:

Ja tam mocno upierdliwy nie jestem, ale:

chyba nie znasz znaczenia słowa.

Reklamodawca to ten, kto reklamuje coś swojego i płaci za umieszczenia swojej reklamy.

Druga sprawa, to wymaganie ss dokumentu tożsamości.

To juz podpada po wykroczenie karne, nie wspomnę już o zwykłym poczuciu dobrego smaku. Może zamieścisz ss swojego dowodu osobistego, paszportu, legitymacji, żebyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia smile.png

Nie dość, że bazujesz na ludzkiej dobroci w kwestii sponsoringu to chcesz jakies screeny, dowody, karty szczepień, przegląd uzębienia itp.

Żenujące.

Ja tam mocno upierdliwy nie jestem, ale:

chyba nie znasz znaczenia słowa.

Reklamodawca to ten, kto reklamuje coś swojego i płaci za umieszczenia swojej reklamy.

Druga sprawa, to wymaganie ss dokumentu tożsamości.

To juz podpada po wykroczenie karne, nie wspomnę już o zwykłym poczuciu dobrego smaku. Może zamieścisz ss swojego dowodu osobistego, paszportu, legitymacji, żebyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia smile.png

Nie dość, że bazujesz na ludzkiej dobroci w kwestii sponsoringu to chcesz jakies screeny, dowody, karty szczepień, przegląd uzębienia itp.

Żenujące.

Ten bład nie powtarza się za każdą odpowiedzia. U mnie jest losowo

Gość mSurf.eu

Mam tak samo jak Miłosz, w jednym temacie odrazu, w innym trzeba odświeżać.

No ja używam Firefoxa, nie wiem jak w innych przeglądarkach.

W Operze błąd nie występuje, przynajmniej na ostatniej stabilnej wersji pod Win7. Wychodzi na to, że znów Opera lepsza ;)

U mnie za to czasami jest problem innego typu - po wejściu na stronę główną potrafi zawiesić otwieranie strony, trzeba F5, żeby poszło. Na podstronach ten problem nie występuje (dlatego w szybkim uruchamianiu mam dodaną od razu stronę z najnowszymi postami, wtedy wszystko pięknie działa).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się