drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Witam, Sprzedam nowy serwer Fujitsu-Siemens TX120 S2: - 4GB RAM ECC (maks. 16GB) - 2x320GB Hot-plug - P8400 2,26 GHz - Kontroler iRMC Cena do ustalenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Co znaczy do ustalenia? Daj przynajmniej jakieś widełki cenowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 To ja biorę za 100zł, transport gratis? Faktycznie jakieś dane by się przydały, cena, kto sprzedaje, faktura, miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Dobra to ja daje 120 Ok koniec oftopu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Witam, Cena do ustalenia - kupiony w firmie PowerSerwer z Krakowa za 3832 zł netto (4675 zł brutto) w czerwcu 2010. Z różnych przyczyn jeden z naszych projektów nie wypalił i serwer od czasu zakupu nie był nawet uruchomiony - po prostu stoi w biurowym magazynie. Na sprzęt oczywiscie będzie faktura - dane na http://opcode.pl/kontakt Możliwy odbiór osobisty w Katowicach, mogę też podjechać do Krakowa. Wysyłka kurierem korzystając z jakiegoś brokera to nieduży koszt (ok. 20zł). Z tego samego projektu został mi też UPS APC BR800I 800VA (gwarancja do czerwca 2013 roku) i projektor NEC NP305. UPS i projektor są nowe. W razie pytań/wątpliwości proszę pytać lub dzwonić -- Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drunk_dj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 Proponuję serwer za 2000zł brutto. Ktoś jest chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach