Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Witam, Zapraszamy do testów nowych modułów, Opinie oraz Ranking firm. http://www.webhostingtalk.pl/opinie http://www.webhostingtalk.pl/ranking Na razie dostęp do modułów jest przyznany dla zalogowanych użytkowników. Dodawajcie opinie i czekamy na Wasze uwagi i sugestie, co by przed oficjalnym startem jeszcze dopracować wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 megi jest 2x na liście do wyboru opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 megi jest 2x na liście do wyboru opinii Zapłaciła to ma A na poważnie to hmm spojrzę co jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 (edytowany) Coś nie działczy Dodałem opinię i adres e-mail wygląda tak (wypełniłem wszystko): Witaj , Otrzymałeś ten e-mail ponieważ dodałeś opinię o firmie HitMe.pl. Aby Twoja opinia była widoczna musisz ją aktywować klikając na link: TUTAJ_LINK_BYŁ_WSTAWIONY Szczegóły opinii Imię: Nazwisko: Data dodania opinii: Dzisiaj, 17:37 Treść opinii: MOJA_OPINIA_O_FIRMIE Jeśli nie Ty dodałeś tą opinię to nie klikaj w w/w link, a więcej nie otrzymasz już takiego e-maila. Wiadomość została wygenerowana automatycznie i nie należy na nią odpowiadać. Po wejściu w link: http://img855.images.../4935/bugvk.png Edit: OMG ogólnie post się dodał (opinia) i przyszło potwierdzenie... Ale ten błąd warto naprawić. Edytowano Grudzień 1, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Możesz mi podesłać link jaki Ci przyszedł, to sobie sprawdzę w logach w czym błąd. i rozumiem, że dziś zatwierdzałeś opinię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 w kategoriach sprecyzujcie troche , bo serwer to może być "serwer www" lub "serwer dedykowany" A "hosting" obejmuje wszystko - od malych sharedów po dedyki i cloud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 w kategoriach sprecyzujcie troche , bo serwer to może być "serwer www" lub "serwer dedykowany" A "hosting" obejmuje wszystko - od malych sharedów po dedyki i cloud Ranking zawiera grupy kategorii i tak VPSy zawierają i root i managed. Poprawiłem nazwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Coś nie działczy Dodałem opinię i adres e-mail wygląda tak (wypełniłem wszystko): Po wejściu w link: http://img855.images.../4935/bugvk.png Edit: OMG ogólnie post się dodał (opinia) i przyszło potwierdzenie... Ale ten błąd warto naprawić. Błąd poprawiony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 (edytowany) Po napisaniu opinii i naciśnięciu "podgląd opinii" a następnie "popraw opinie" w polu "Opinia o firmie hostingowej:" tekst jest ucinany i zostanie tylko pierwsze 109 znaków. Niestety nie mogę edytować własnych opinii "[#DB31CT047] Nie posiadasz uprawnień do edycji tej opinii." Edytowano Grudzień 19, 2011 przez Macsch (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Obydwa błędy nie powinny już występować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Przydałby się jeszcze link w menu u góry do top100 oraz opinii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Znów nas uszczęśliwiacie na siłę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Przydałby się jeszcze link w menu u góry do top100 oraz opinii. Będzie będzie, + promocja. Na razie robimy ciche otwarcie i przygotowania do reklamowania modułu. Wychwycimy resztę błędów i ruszamy. Znów nas uszczęśliwiacie na siłę. Temat Opinii przewijał się już wieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Przetestowane i wszystko w moim przypadku działa jak należy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Gdy próbuję ocenić jakąś opinię, np. w Hitme, dostaję komunikat, że już oceniłem ją. Tylko jakim cudem skoro nie ma żadnych ocen ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Gdy próbuję ocenić jakąś opinię, np. w Hitme, dostaję komunikat, że już oceniłem ją. Tylko jakim cudem skoro nie ma żadnych ocen ? Błędu już nie powinno być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Po edycji opinii zostaje "Edytowano" z tajemniczą liczbą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 To jest data, tylko było za mało miejsca na nią. Już poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 (edytowany) Sa łapki do oceny: Przydatna - Nieprzydatna. W ocenie castpola, chyba thequash, była jedna przydatna, klikam na przydatna - dodało nieprzydatna. (prosze poprawić) Wiem, wyjaśnienie zagmatwane ale dokładne. Edytowano Grudzień 20, 2011 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach