furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Witajcie, Mam dziwny błąd może ktoś miał już taki i wie co jest nie tak. Gdy próbuje wejść np na webmaila roundcuba to mi wyświetla kod zródłowy. DA działa prawidłowo, ale każdy odponośnik typu phpmyadmin czy squirrel wyskakuje , The requested URL /phpMyAdmin/navigation.php< was not found on this server. albo ERROR: Config file ' . '"config/config.php" not found. You need to ' . 'configure SquirrelMail before you can use it. '; exit; } // If we are, go ahead to the login page. header('Location: src/login.php'); ?> I nie wiem o co chodzi. Próbowałem build php, apache, ale to nic nie dało Gdy odpalam np: phpinfo działa Więc o co kaman? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 short_open_tag ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 (edytowany) short_open_tag ? ?? Edytowano Grudzień 1, 2011 przez furek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Zamiast pisania postu wklepałbyś se do guglarza http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=short_open_tag&pbx=1&oq=short_open_tag&aq=f&aqi=g3g-C1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=449l449l0l1189l1l1l0l0l0l0l187l187l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e60d724f623f4a5e&biw=1280&bih=804 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 To nie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Apacha i php masz z custombuilda? Czy może z paczek z repo? Może jakięś pozostałości są w systemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2011 Apacha i php masz z custombuilda? Czy może z paczek z repo? Może jakięś pozostałości są w systemie Z custom mam. Co dziwne to nagle przestało działać i nie wiem. W dalszym ciągu nie wiem co jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juniorek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Przyczyna bledu znajduje sie w konfiguracji apacha, plik apache.conf (httpd.conf). Trzeba ustawic sposob obslugi plikow php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach