FilipS 7 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Witam, czy jest możliwość indywidualnych konfiguracji PHP przez cPanel? Chodzi mi o możliwość zmiany podstawowych ustawień PHP przez cPanel (jest opcja która je wyświetla: Konfiguracja PHP/ PHP Configuration, ale nie można nic zmienić.) takich jak np. register_globals. I kolejne pytanie: Co trzeba zrobić żeby użytkownik mógł tworzyć własne pliki php.ini? Mam zainstalowane FastCGI z suEXEC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Witam, może mi ktoś chociaż powiedzieć jak włączyć dla jednego konta w cPanel funkcję register_globals? Może być bez indywidualnych plików php.ini Zapoznałem się z artykułem http://forums.cpanel.net/f5/individual-php-ini-files-php-fcgi-php-cgi-160398.html Wykonałem wszystkie kroki ale niestety po próbie wczytania strony wyświetla błąd 500. Może nie mam zainstalowanego jakiegoś plugina do apache? Proszę o pomoc, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach