Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Witam, mam kilka pytań w sumie to nawet pytanie U mnie w technikum są zakładane firmy symulacyjne które później jeżdżą do Finlandii, Czech, Słowacji i jeszcze kilku państw UE na targi firm symulacyjnych. Tak wraz z moja nauczycielką od ang i kolegą chcieli byśmy wziąć udział w takim projekcie fundowanym przez UE. Więc tak: Jaki sklep internetowy (CMS) byście polecili ? Jakiś darmowy hosting do domeny ( Dużo wejść raczej nie będzie na tą stronę ) ? Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Z darmowych: - gekosale - obszerny - quick shop - mały, lekki i ma same potrzebne opcje. Polecam bo więcej do sprzedaży chyba nie trzeba Co do hostingu to raczej większość z reklamami, niestabilne lub jakieś ograniczenia więc lepiej gdzieś zapłacić te 30 zł na rok za jakieś mini konto i nie mieć żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 (edytowany) Z darmowych: - gekosale - obszerny - quick shop - mały, lekki i ma same potrzebne opcje. Polecam bo więcej do sprzedaży chyba nie trzeba Co do hostingu to raczej większość z reklamami, niestabilne lub jakieś ograniczenia więc lepiej gdzieś zapłacić te 30 zł na rok za jakieś mini konto i nie mieć żadnych problemów Dzięki za te sklepy, co do hostingu zastanawiałem się nad OVH ten darmowy co się dostaje do domeny jeśli się kupi u nich, nie wiem jak tam z reklamami bo od ponad roku spałem w dziedzinie hostingu edit ovh odpada darmowy hosting ma tylko 1 MB przestrzeni dyskowej.. Edytowano Listopad 30, 2011 przez Damian. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Uphost.pl ma darmowy hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 http://uphost.pl/darmowy-hosting.html Skorzystaj, nie pożałujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Uphost.pl ma darmowy hosting. http://uphost.pl/darmowy-hosting.html Skorzystaj, nie pożałujesz. Dzięki chłopaki takiej oferty szukałem w sumie to mi 100MB by starczyło Teraz tak wszystko w fazie przygotowań macie jakieś pomysły na nazwę takiej firmy? Firma ma się zajmować "na niby" sprzedażą komputerów, akcesoriów i itp. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 KrzakShop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 (edytowany) KrzakShop hehe no w sumie to będzie jakiegoś typu krzaczek ale na stronie będą napisane informacje że strona nie sprzedaje tych produktów i itp. Jedynie z uczniami z innych szkół będziemy robić "fikcyjne" transakcje. Edytowano Listopad 30, 2011 przez Damian. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 (edytowany) Simulastore xD ? KrzakShop A czemu tak? Edytowano Listopad 30, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 NoShoping NotEntry MatrixShop VirtualShop SklepikSzkolny Szklepyk Jak chcesz się bawić to możesz postawić Joomle + VM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 (edytowany) NoShoping NotEntry MatrixShop VirtualShop SklepikSzkolny Szklepyk Jak chcesz się bawić to możesz postawić Joomle + VM tylko jest problem do tych sklepów nie ma wgl szablonów na necie.. Czyli trzeba przerabiać default? Edytowano Grudzień 3, 2011 przez Damian. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 Do Joomly nie ma szablonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2011 W sumie, to dobry interes jest. Postawić sklep symulując dane właściciela,później symulować ,że się wysłało paczkę A tak na serio, to jakie technika/szkoły biorą udział w tym programie? Czy ktoś ze szkoły która nie bierze,może wziąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2011 (edytowany) Do Joomly nie ma szablonów? No z tego co czytałem to szablon joomli nie podchodzi pod VM... W sumie, to dobry interes jest. Postawić sklep symulując dane właściciela,później symulować ,że się wysłało paczkę A tak na serio, to jakie technika/szkoły biorą udział w tym programie? Czy ktoś ze szkoły która nie bierze,może wziąć? Jeśli szkoła nie jest w projekcie to nie może wziąć udziału, a na jakiej zasadzie już się zapisać ma szkoła do projektu i kiedy to nie mam bladego pojęcia Sam nie możesz prowadzić firmy symulacyjnej bo nie będziesz miał "opiekuna" nawet jeśli masz ukończone 18 lat. Bo musi być jakiś przedstawiciel szkoły(nauczyciel) razem z tobą. Edytowano Grudzień 4, 2011 przez Damian. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2011 (edytowany) No z tego co czytałem to szablon joomli nie podchodzi pod VM... Jeśli szkoła nie jest w projekcie to nie może wziąć udziału, a na jakiej zasadzie już się zapisać ma szkoła do projektu i kiedy to nie mam bladego pojęcia Sam nie możesz prowadzić firmy symulacyjnej bo nie będziesz miał "opiekuna" nawet jeśli masz ukończone 18 lat. Bo musi być jakiś przedstawiciel szkoły(nauczyciel) razem z tobą. Przecież jak wrzucisz i ustawisz na Joomli templatke to ona jest na całym portalu. W sklepie wygląda to mniej wiecej tak: http://www.joomla-mo...18fabd043b0.jpg Edytowano Grudzień 4, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fizyka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2011 Też myślę, że J + VM dla takich celów wystarczy Ogólnie śmieszna sprawa, ale chyba warto się pobawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach