Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2011 Witam, mam swoją stronę a właściwie ją tworzę. I chciał bym dodać takiego newsa http://www.dobreprogramy.pl/Bezplatny-Office-Starter-2010-do-pobrania-ale-nie-do-uzywania,Aktualnosc,29005.html czy mogę go przepisać słowo w słowo a na samym dole dodać Źródło: DobreProgramy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2011 Tak możesz go pobrać i wstawić u siebie słowo w slowo, z tym ze musisz na końcu podać że ten artykul pochodzi z serwisu dobreprogramy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2011 VII Prawa autorskie 1. Kopiowanie, reprodukowanie tekstów i elementów z Portalu dobreprogramy, w całości, lub w części bez wcześniejszej, pisemnej zgody jest zabronione. Wyjątek stanowią informacje zawarte w dziale aktualności, publikowanie ich w jakichkolwiek materiałach jest dozwolone w przypadku podania jako źródła nazwy serwisu w postaci "dobreprogramy.pl" bądź "http://dobreprogramy.pl". Jeśli materiał publikowany jest w Internecie należy również umieścić link do serwisu. Czyli można bez problemu, tylko trzeba wykonać czynność o której napisał Marek607 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2011 dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2011 no tylko że ,hmmm. klon kolna robić, to jakoś tego nie widzę, nic tym nie zdziałasz wielkiego bo tzw. duplicat content występuje ... jednym słowem w ten sposób neta nie zawojujesz, a takimi tekstami ewentualnie pewnie w niezauważalnym stopniu zwiększysz odwiedzalność serwisu do którego będziesz podawał link, bo Twoja strona tak będzie sporadycznie odwiedzana. Chcesz się przebić, to stwórz coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2011 Wiesz narazie nie mam za bardzo czasu na wymyślanie własnych tekstów. Ale wiem, że tak działać nie można zbyt długo, bo to najmniejszego sensu nie będzie miało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach