Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 do teamplay.com.pl: Serwery vps w vihost.pl są stawianie w lokalizacji polskiej zobacz sam na ich stronę. To widocznie od niedawna... Przedtem mialem vpsa u nich w Hetzner - dodatkowo klikajac na hosting WWW (na vihost.pl) przenosi na vipower.pl (a sam mam przykladowo WWW w niemczech wlasnie od vihosta) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 (edytowany) Jeśli masz u nich vps w Niemczech to nie ma problemu, vpsy w Polsce stawiają jakoś od niecałych dwóch tygodni tak mi się wydaje, ale pewnie z opłatami tego vpsa nie ma problemu tak mi się wydaje, kto chce to ma w DE a kto nie to w PL. Sam u nich mam vpsa w DE i nie narzekam:) Lokalizacja vpsa którego masz nie zmienia się lecz słyszalem od p.Mateusza że maja wszystkie swoje usługi vihost.pl przenieść do PL. Edytowano Styczeń 19, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 niestety nastapila niespodziewana zmiana planow. koszty vps musze zredukowac do ok siedemdziesieciu zlotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 zdecydowanie mało srodków na vps, xen lub dedyka oczywiście biorąc pod uwagę gry i ich zapotrzebowanie, Zainweśtuj w jakiegoś porządnego ovz w porządnej firmie. Kto ryzykuje ten ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Witam W UltimaHost dostaniesz dobrej jakości serwer ovz w cenie 69zł/mc z możliwością dodatkowego rabatu 15% przy płatności rocznej. Korzystam u nich z dwóch serwerów, gorąco polecam. Link do nich masz u mnie w stopce. Pozdrawiam ŁN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 No dziekuję za pomoc. A znacie jakieś hostingi które pozwalają na przetestowanie usługi za DARMO na jakiś okres np: 3,7,14 dni??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 (edytowany) W przypadku VPS to praktycznie nie ma takich firm, które oferują okres testowy za darmo, niestety. Jedynie możesz pisać maile do firm z prośba. Edytowano Styczeń 21, 2012 przez graftek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Udało mi się znaleźć ofertę na test , 14 dni za darmo Potestuję i się zobaczy. {{virtualf.pl}} Nadal szukam czegoś z czego będę zadowolony więc czekam na pomoc na forum i na prywatnych wiadomościach. Może są jakieś tanie i dosyć "prywatne" oferty VPS? Zwłaszcza dla tych wymagających zastosowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 W vihost.pl możesz na 48h przetestować VPS'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 zajrzyj na biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Na Biznes-host.pl w vps za 110zl raczej nie dostalismy takiej mocy jak w konfiguracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Na Biznes-host.pl w vps za 110zl raczej nie dostalismy takiej mocy jak w konfiguracji. Witaj. Możesz podac mi na PW numer zgloszenia gdzie informujesz nasz, że dostałes mniejsze zasoby niż zapłaciłeś?? Bede wdzięczny.. Pozdrawiam Marek Drzewiecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Witaj. Możesz podac mi na PW numer zgloszenia gdzie informujesz nasz, że dostałes mniejsze zasoby niż zapłaciłeś?? Bede wdzięczny.. Pozdrawiam Marek Drzewiecki Nie ładnie kroić klientów na zasobach VPS żart . Jeśli @patryk0493 poszukujesz serwera VPS zapraszamy do nas link w stopce ponizej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Teoretycznie dostałem tyle ile zapłaciłem, lecz moc VPS nie kończy się na GHz i GB, lecz na dodatkowych ograniczeniach o których nikt nie pisze wprost. Obecnie testuję inny hosting - parametry są niższe, a serwery działają zdecydowanie stabilniej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Również możemy udzielić testu wystarczy skontaktować się z BOK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach