lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 witam mam pytanie i sprawe ktorej nie moge rozwiazac bo w necie nie moge akurat tego znalezc jak zrobic w silniku forum myBB kategorie forum bo wyskakuje mi blad ze mam dodac to co jest nizej i nie wiem jak to zrobic: The following errors were encountered: You must select a parent forum. Jak wybieram w tym parent forum to pisze none. co mam zrobic?> pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Pierw tworzysz kategorie, następnie w kategoriach tworzysz fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 to powiedz co mam zrobic po kolei tworze kategorie jest to samo, tworze kategorie forum i tez to samo. w innych wersjach (starszych) to samo. hosting - proserwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Kategoria: A potem tworzysz "Dział" wpisany pod kategorię którą wcześniej zrobiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 masz moze spolszczenie najnowszego Mybb w panelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 http://mybboard.pl i po lewej masz pliki mybb oraz spolsczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszuu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 DZIEKI . mozna zamknac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach