damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Witam jak w temacie kupie owy serwer. W przystępnej w miarę cenie. Kontakt gg: 13209314 Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 A czy czasem nowa seria kimsufów może mieć tylko max 100 mbps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Miłosz poczytaj moje tematy:D Takie rzeczy jak Gbps na kimsufi NAWET 2G to tylko w OVH:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 (edytowany) Oficjalnie zaprzeczają, że można - ale jak widać niektórzy mają Może chodzi o to, że switche 100mb są już nie produkowane ? (nie wiem czy nie są, tak strzelam... po co ktoś miałby je już produkować...) Edytowano Listopad 27, 2011 przez elcct (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Miałem kiedyś kimsufa i7-2T z rurką 1G. Ale to jest po prostu ich przeoczenie, czyli totolotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 No tak totolotek ale jak widać ludzie trafiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach