Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 A czy ja gdzieś napisałem że jestem pełnoletni ? Nie wiem czy wiesz ale to twoi rodzice ponoszą odpowiedzialność za oszustwa podatkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 (edytowany) Wiem dlatego nie dorabiam się w internecie Tylko szkoda że wy macie inne zdanie P.S Czy wg macie jakąś osobę która kupiła hosting u mnie ? nie Wiec nie mogę brać odpowiedzialności za czyjeś brednie Edytowano Listopad 28, 2011 przez pakozaur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Miłosz, weź to przedszkole zamknij na dobre, bo to do niczego nie prowadzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Miłosz, weź to przedszkole zamknij na dobre, bo to do niczego nie prowadzi... Popieram kolegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 A może osoba piszącą dostała by warna ? za oszustwo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Autor postu napisał prawdę co do twojej "firmy" Szybciej ty zostaniesz zbanowany za "krzak" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach