OtherCoder 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Już jakiś czas temu dostałem info że aftermarket.pl wprowadza usługę hostingu ale jakoś mnie to nie specjalnie ruszyło. Wczoraj robiłem remanent w domenkach i wpadła mi w oczy zakładka hostingu. Postanowiłem poszukać opinii na temat tego tworu ale nigdzie nic nie ma. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć co do jakości i możliwości usług świadczonych przez aftermarket? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2011 Korzystałem z najmniejszego pakietu, zalety są takie iż serwer baz jest na odrębnej maszynie i serwery w polsce. Ale jak byś chciał coś uruchomić z ioncube lub innym modułem który jest nie włączony w standardzie musisz pisać do BOK, bo włączają dla każdej domeny osobno. Jeszcze ten mały haczyk limitu cpu w ofercie bo w panelu nie ma żadnego wykresu obciążenia konta. Czas odpowiedzi pomocy technicznej ok 30 minut ( jeżeli to jest w gestii konsultanta ), bardziej złożone pytania musi przejść przez administratora a to chwilkę potrwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach