Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 (edytowany) Witam! Poszukuję sponsora na serwer vps bądź dedykowany + DA. Aktualnie posiadam vps'a w uphost za 50zł miesięcznie z licencją DA. Niestety VPS w godzinach szczytu klęka. Aktualne statystyki Domeny 46 Użytkownicy 38 Niestety nie stać mnie na lepszy serwer. Wczoraj musiałem wyprosić 6 użytkowników, którzy najbardziej zużywali parametry serwera. Adres: www.ct8.pl Co oferuję? Mogę zaoferować reklamy na moich wszystkich stronach, a także linki na stronach klientów. Pytania proszę kierować na PW. Dodam jeszcze, że między utrzymywanymi stronami znajduje się strona domu dziecka. Pozdrawiam, Kacper Sponsor na serwer się już znalazł, gdyby ktoś chciał zasponsorować licencję, to możemy się jakoś dogadać. Edytowano Listopad 26, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Nie wiem czemu, ale zdaje mi się, że nie będziesz miał chętnych na sponsorowanie darmowego hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Skoro VPS Ci pada w Uphoscie, to idź gdzie indziej. Chyba kpisz, że ktoś Ci darmowy hosting będzie sponsorował - co to w ogóle za głupi pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Panowie... Sponsor na serwer się już znalazł, gdyby ktoś chciał zasponsorować licencję, to możemy się jakoś dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach