kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Dziś sie bawiłem i napisałem skrypt do ukrywania twarzy na zdjęciu. http://www.kajtek.info/ukryjtwarz/ Jak oceniacie, czy może to być przydatne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Może być, działa także na kilka twarz naraz, jednak czasami niepoprawnie rozpoznaje twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Na większości zdjęć nie zakryło twarzy tylko jakieś inne miejsce. Do tego na niektórych zdjęciach nie zakrywa w ogóle twarzy. Jest jeszcze błąd że zakrywa twarz kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Zdjęcie mogło być nie wyraźne, albo pod złym kątem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Przy próbie wysłania 100kb zdjęcia Strona internetowa jest niedostępna Połączenie z serwerem www.kajtek.info zostało przerwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Zdarza się Jak możecie to kliknijcie przycisk wykop na http://www.wykop.pl/link/956745/ukryj-twarz/ dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Sprawdź w logach co wywala Ci error 500 bo chyba zdjęcia w sephi nie dało rady przemielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 U mnie też wywaliło bład 500, a zdjećie było standartowe w jpg, a waga coś koło 50kb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Sprawdź jeszcze raz, teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 (edytowany) Przy dużych kilkuset kilowych plikach jpg nadal się wykrzacza, blad 500, a załadowałęm mniejsze zdjęcie to w 4 miejscach zamazało, a była na nim tylko jedna twarz , a już fakt zamazania w dwóch miejscach trawy to jest już zupełnie dziwny. Edytowano Listopad 26, 2011 przez Maq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Może niepoprawnie jest ustawione FcgidMaxRequestLen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 (edytowany) To raczej nie to, nie wiem w czym jest problem, być moze jest to bład zainstalowanego pakietu. Edytowano Listopad 26, 2011 przez kajtek2008 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 Dziś sie bawiłem i napisałem skrypt do ukrywania twarzy na zdjęciu. Jakoś tak wątpię, żebyś w jeden dzień sam napisałam skrypt z algorytmem rozpoznawania twarzy. Przy okazji popracuj bardzo mocno nad językiem polskim bo to jest w opisie strony to porażka językowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 (edytowany) Użyłem gotowego pakietu do wykrywania punktów charakterystycznych, i po prostu nałożyłem filtr na obraz. Jeśli natomiast chodzi o literówki, to byłem zmęczony, było dość późno. Edytowano Listopad 26, 2011 przez kajtek2008 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach