WarninG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Witam sprzedam serwer na gamesol.pl z unikalnym dr expmod 195.2.255.188:27023 to jest ip konfiguracja jest unikalna. Serwer istnieje 2 lata proszę zobaczyć ile się graczy przez niego przewinęło 20067 TOTAL PLAYER serwer bardzo dobrze zarabia z vipów itd. na koncie jest 263 zł. sprzedaję bez zawartości portfela za 200 zł z zawartością portfela za 320 zł cena do negocjacji zainteresowanych proszę o pozostawienie gg w temacie. proszę nie udzielać zbędnych komentarzy. screeny podam dla zainteresowanych jak podadzą gg. proszę nie pisać jeśli nie jesteście zainteresowani nie daję niczego z ciekawości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Jak nie dajesz z niczego, to powodzenia. Ale coś więcej mógł byś napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 jesteś zainteresowany podaj gg to się odezwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2011 jestem zainteresowany GG:376773. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamros 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2012 Jestem zainteresowany, moje gg: 41127225 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach