WKG 34 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Witam, mam na sprzedaż mailing do 3300 zarejestrowanych użytkowników każdy użytkownik podtwierdza rejestracje poprzez aktywacje przez e-mail. Cena 5 zł, nie wystawiam faktury vat ponieważ Cs-Polska.pl nie jest firmą. Link Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1957147671 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Skuteczny to by był, gdybyś co chwile go nie wysyłał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Ciekawie kiedy ostatnio sprzedawałem ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Chociażby fakt, że sprzedajesz 5 takich mailingów. Moim zdaniem (i zapewne wielu innych użytkowników) jest to po prostu zwykły SPAM, którego nikt nie czyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Mylisz się kolego ShK inni sprzedają po 100 sztuk ja wystawiam 5 sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 W jaki sposób odprowadzasz od tego podatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 W tej chwili nie odprowadzam podatku ponieważ "zyski" nie przekraczają 300 zł a nawet 100 zł . Więc US mną się nie interesuje, jedynie za co płacę to prowizja , także nie mam zarejestrowanej swojej stronki jako firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 Zaraz każdego gryzie czy odprowadza podatek... ludzie swoją kieszenią się interesujcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2011 W jaki sposób odprowadzasz od tego podatek? A po co ma płacić na darmozjadów ? Swoją drogą sprzedawać za 5 złotych... to nawet mniej niż 5pln/h wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach