Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Cześć, Czy możecie wyrazić swoje opinie nt. tego,który operator VoIP jest najlepszy ? Co rozumiem ? - dobre ceny (nie muszą być najniższe) - solidność - niezawodność - dobra jakoś połączeń I to,że firma nie zwinie się np. po roku... biorąc numer w VoIP jednocześnie reklamuje go na wielu kanałach...więc utrata numeru byłaby dla mnie sporą stratą. Proszę o opinie. Dotychczas korzystałem z IPFon.pl i byłem zadowolony...ale może to nie jest najlepszy wybór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Dołączam się do pytania - zna ktoś dobrego voipa z niskimi kosztami połączeń za granice? Głównie Francja i Niemcy z naszego kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Korzystam z Freeconet i polecam każdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Ja od ~2 lat korzystam z ipcall i gorąco polecam. Niskie ceny, jakość połączeń bardzo dobra. Denerwować może tylko fakt, że niezbędna jest zmiana planu taryfowego poprzez support, by wykonywać połączenia za granicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Ja korzystam z Halonet.pl, który w tamtym roku został przejęty przez Tartel.pl. Fajnie, że działa na zasadzie pre-paid nie trzeba płacić abonamentu i mieć numer na otrzymywanie połączeń jak się chce zadzwonić to można doładować konto w każdej chwili. Co do minusów to czasem kiepska jakoś połączenia, ale generalnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 A może jeszcze jakieś odpowiedzi ? Za te wyżej bardzo dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Ja dawniej korzystałem z jakiegoś który rozłaczał mnie co 10 minut dokładnie a numer mialem chyba z Anglii - najważniejsze było to że nic nie płaciłem za te rozmowy - Musiałbym dokladnie przeszukać google by to odnaleść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Ja już chyba z 6 lat korzystam z http://www.ipfon.pl/ i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2013 Jaki operator jest aktualnie najlepszy do VOIP? - Telefonon oraz FAX - Gdzie są najniższe opłaty za numer / miesięczne oraz najfajniej gdzie można posiadać kilka numerów bez płacenia ogromnych kwot za każdy kolejny Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2013 Aktualnie to chyba hallonet jest najrozsądniejszy. Pierwszy numer telefoniczny 1 zł na rok, kolejne 20 zł na rok. Numer faxowy to 20 zł na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 6, 2013 Ja korzystałem z FreecoNet z numerem Warszawskim Nawet dobrze działa, ale nie miałem żadnej centralki tylko albo w telefonie przez aplikację androida albo na PC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach