R0bert 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Jak zły dział to proszę o przeniesienie Mam pytanie co do XAMPPA ApacheFriends XAMPP version 1.7.7 Posiadam internet w "Neti" odbierający przez WI-FI od 2-giego domu z Routera Pliki z XAMPP'a widzę tylko jak ponieważ nie mam publicznego IP Czy jest jakaś możliwość by pliki widzieli wszyscy? Lub jakiś inny podobny program któremu by nie przeszkadzało WI-FI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Na routerze możesz skonfigurować strefe DMZ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 W tym rzecz że nie mam dostępu do niego bo nie ja nim zarządzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 No to powiedz temu kto tym zarządza... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 W sumie to nie możliwe. Osoba zarządzająca nie zgodzi sie cokolwiek zmienić w ustawieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 W sumie to nie możliwe. Osoba zarządzająca nie zgodzi sie cokolwiek zmienić w ustawieniach. No to masz problem rozwiązany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 o.k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach