Gość Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Z uwagi na brak zleceń, postanowiłem odpłatnie wykonywać strony zapleczowe. Oczywiście na Państwa domenach + serwerach. Wystarczy ustalić tematykę strony, ustalić liczbę artykułów oraz ich długość Dodatkowo jak mniej więcej ma wyglądać strona zaplecza, jakie pluginy i dodatki ma posiadać. W ofercie oczywiście znajdują się unikalne artykuły pisane tematycznie, ze zdjęciami. Stronę optymalizuje : pluginy jak sitemap, przyjazne linki, all seo. Skórki są unikalne graficznie, bez kopii z sieci. Koszt takiej strony zapleczowej od 50,00 PLN w górę przy 10 tekstach po 1000 znaków. Z uwzględnieniem wyżej wymienionych punktów. Aktualnie jestem w stanie wykonać 1 stronę 1 dnia, czyli do końca tego miesiąca jestem w stanie wykonać 7 sztuk. W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Może pochwal się jakimiś swoimi pracami? Napisałeś dużo ale to taki "suchy" tekst. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Wysłałem na PW, w razie pytań zapraszam do kontaktu na PW wyślę info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberathlete 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Także poproszę o Twoje pracę na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seoholik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 wyślij również na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2011 Jak wstydzisz się zamieścić publicznie prace, to zamykamy temacik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach