Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Witam poszukuje systemu operacyjnego dla dedyka Linux. Dokładniej dedyk będzie służył mi pod tworzenie serwerów gier. Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 A te serwery gier pod jakim systemem operacyjnym pracują, Linux czy Windows? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 (edytowany) Rastaman, podaj o jaką grę chodzi, piszesz o dedyku czy VPS? Sam zaczynam mieć wątpliwości teraz. Napisałeś serwery gier, chodzi CI o sprzedaż takich gier, czy tylko instalacja jednego serwera gry dla siebie? Edytowano Listopad 22, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Poszukuje systemu operacyjnego dla Xena(Wirtual) Gra Gta SA. MTA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Nie mogę edytować posta up więc pisze nowy. Chodzi mi o instalacje kilku gier dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Nie mogę edytować posta up więc pisze nowy. Chodzi mi o instalacje kilku gier dla siebie. To zależy w jakim środowisku umiesz się poruszać. Jeśli znasz podstawy linux'a to bierz debiana... Jeśli nie masz o tym bladego pojęcia, kup serwer z administracją bądź z systemem windows. O ile administrator będzie na tyle uprzejmy aby zainstalować ci jakiś serwer do gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Eee tam Debian, OpenSUSE z Yast jest przyjaźniejsze , oczywiście mówię tu o systemie na serwer gry, bo na serwer www lepiej według mnie wybrać CentOS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Czyli wgrywam OpenSUSE na swojego Wirtuala i potem silnik gry, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 OpenSUSE to muł jakich mało. Pamiętam, że gdy wgrałem go u siebie (na komputerze domowym) zwolnienie było znaczne nawet w porównaniu z Windowsem. Oczywiście można go optymalizować ale moim zdaniem to bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 No to niech mi ktoś powie co mam wgrać na Wirtuala.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Debiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Games.Aevers.com 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 A jak już tak piszecie o tym Debianie. To może podeśle mi ktoś link do downloadu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Ten temat zmierza do nikąd. Za ciężko użyć googla? http://tinyurl.com/bgma5c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach