beny300 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 (edytowany) Witam! Piszę z zapytaniem jaki hosting byście mogli polecić, jednak chcę aby: * hosting był firmą utworzoną przed siedmiu laty - wole jakieś firmy z większą tradycją dbania o użytkownika, - nie chce być szpiegowany, ani nie chce by pliki lub baza latała po Internecie - wiadomo * możliwie jak najtańszy * może być to hosting zagraniczny o ile będzie świetnie chodził , choć uważam że zakupiony w Polsce będzie szybszy i tańszy * umożliwia zdalny dostęp do bazy MySQL * pozwala podpiąć minimum 5 domen, pozwala utworzyć minimum 5 kont FTP, * zadania Cron, * Cpanel lub inny porządny panel administracyjny (ale nie tani directadmin, czy jakiś darmowy...) Jakie są Wasze propozycje? oczywiście prócz nazwa.pl oraz home.pl - przydało by się de facto coś tańszego. Edytowano Listopad 22, 2011 przez beny300 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Ciekawe wymagania Jeszcze dorzuć, że musi być spółką z o.o. lub s.a. z określonym kapitałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Eee, że DA to źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 (edytowany) On chce tanio, ale nie chce "jakiegoś taniego DirectAdmina".. Edytowano Listopad 22, 2011 przez regdos Wyrzucenie części niepełniajacej zapytania ofertowego. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Jakie są Wasze propozycje? oczywiście prócz nazwa.pl oraz home.pl - przydało by się de facto coś tańszego. Jaki jest Twój budżet, sprecyzuj dokładnie pod jaką stronę chcesz mieć serwer. Do Administracji forum: Jeśli jakiś moderator usuwa posty lub je edytuje powinien zostawić notkę dotyczącą powodów usunięcia. Posty znikają z tematów i jak userzy mają mieć zaufanie do Was jak to robicie wszystko za plecami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tares Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 On chce tanio, ale nie chce "jakiegoś taniego DirectAdmina".. Wygląd DA jest mylący, nie wygląda zbyt profesjonalnie i pewnie stąd ta opinia autora tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Tares, są firmy, które oferując hosting z panelem DA ma wykupione szablony, które potrafią zadziwić Osobiście używam domyślnej skórki DA na swoim serwerze, i nie odczuwam dyskomfortu - pracuje mi się na nim lepiej niż na cPanelu, ale to kwestia gustów i przyzwyczajeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beny300 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Witam! Ok, przesadziłem z tym DA - funkcjonalność ma jak CPanel więc to przesada. Myślę poważnie nad www.linuxpl.com Budżet powiedzmy 100zł rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 może ja się załapię z moją ofertą, firma ma z 10 lat - hosting niecałe 5, ale firma 10 , czyli chyba ok za 89 zł. rocznie takie konto jak poniżej mogę zaoferować: lux-hosting panel co prawda DA ale to już mam nadzieje przebolejesz test 7 dni jest bez żadnych zobowiązań, w każdej chwili można zmienić pakiet na większy, gdyby okazało się że coś brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach