nst20 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 (edytowany) Proszę o ocenę "szaty graficznej" Sieci serwerów powstałej niedawno http://www.mroczna-strefa.pl. Jest to sieć poświęcona grą FPS Multiplayer jak widzicie na razie jest to CS 1.6, lecz w przyszłości planujemy udoskonalenie oraz dodanie większej ilości gier. Edytowano Listopad 20, 2011 przez nst20 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 (edytowany) Oczekujesz szczerych odpowiedzi? Wstawienie do ściągniętego / kupionego szablonu logo jest dla ciebie szatą graficzną? Brak symboli: Copyright Š 2011 A zapłaciłeś chociaż: completevb za ten szablon? Edytowano Listopad 20, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nst20 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 własnie tak, bo nie wiem po co mam wywalać nie wiadomo ile kasy na szablon, jak jest ten. Trochę modyfikacji i wygląda ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 U mnie na Operze sypie się napis pod szukajką Szablon niby fajny, ale to zwykły "gotowiec" Nie masz sie czym chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 TEN szablon kosztuje 35 dolarów i chyba używanie go bez opłacenia jest nielegalne... Więc warto zapłacić nie wiadomo ile żeby go używać jak chcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2011 W sumie spodziewałem się czegoś w stylu ,,mhrok, szatan i truskawki", a jest jasne forum na ładnym ale gotowym szablonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Szczerze mówiąc nie ma tu co oceniać...Jedynie bannery serwerów fajne. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach