damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 Witam, około wtorku będę miał do sprzedania Kimsufi 2G opłacony do 1.12. Dlaczego około wtorku? Ponieważ muszę dokończyć parę rzeczy na nim. Procesor: AMD Athlon X2 Dual Core Processor BE-2300 Dysk standard jaki tam ładują Seagate, prawie nowy tzn od listopada działa. Łącze standard Procesor chyba najlepszy jaki do tej pory widziałem w tych kimsufi Bije na łeb Atomy. Kontakt: gg: 13209314 Czekam na oferty Mogę podać jakieś screeny lub jakieś konto testowe odnośnie serwera. Przelew lub Paypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 Witam, około wtorku będę miał do sprzedania Kimsufi 2G opłacony do 1.12. Dlaczego około wtorku? Ponieważ muszę dokończyć parę rzeczy na nim. Procesor: AMD Athlon™ X2 Dual Core Processor BE-2300 Dysk standard jaki tam ładują Seagate, prawie nowy tzn od listopada działa. Łącze standard Procesor chyba najlepszy jaki do tej pory widziałem w tych kimsufi Bije na łeb Atomy. Kontakt: gg: 13209314 Czekam na oferty Mogę podać jakieś screeny lub jakieś konto testowe odnośnie serwera. Przelew lub Paypal Przelew i paypal, nie jest dobrym i bezpiecznym rozwiązaniem dla kupującego... Oferujesz sprzedasz po przez serwis Allegro ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 Dla mnie to nie robi różnicy. Pisze paypal bo niektórzy np preferują tą forme płatności. Jeżeli ktoś chce to może być przelew. Oczywiście allegro jak najbardziej wskazane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2011 Serwer sprzedany dziękuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach