Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Witam, Potrzebuje VPS pod kilka moich stron jak i parę aplikacji, parametry nie są wygórowane wystarczy mi: ~2 ghz procesor 512 mb ramu min. 512 mb swapu dysk ok. 20-25 gb transfer min. 300-400 gb Lokalizacje jakie mnie interesują to: Czechy, Francja, Niemcy. Nic innego nie interesuje mnie ze względu na ping bądź cenę. Piszę tutaj z tego względu iż przeczytałem już naprawdę sporo stron i w cenie 30 zł nie znalazłem żadnej oferty z w.w. parametrami oraz wirtualizacja xen pv (bo taka mnie interesuje oraz tyle mogę zapłacić). Dlatego zwracam się z tą prośba tutaj, na forum. Być może któryś z użytkowników dysponuje serwerem o podobnych parametrach i chciałby go odsprzedać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Za 30zł Xena o takich parametrach nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Znalazłem w tej cenie hostmist.com, ale nowe serwery VPS Xen wprowadzają dopiero za około tydzień, a ja niestety tyle czekać nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonradKraiński 6 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Cześć, od siebie mogę polecić VMline, bądź EXone, ogólnie dobre serwery małe pingi w sumie to są git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach