instinctus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Po raz kolejny pojawia się problem z zakupem prezentu, szukam konkretnej e-księgarni gdzie będę zamawiał i miał problem z głowy, jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 helion.pl Najbardziej zaufana księgarnia według mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Helion to tylko informatyka. Ja zazwyczaj kupują książki w empik.com z odbiorem osobistym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Tu masz fajną księgarnie:http://ebookpoint.pl/ Ebooki przygotowane są na 3 formaty, działa także z Kindle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Ja polecam http://www.gandalf.com.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 (edytowany) Helion to nie tylko informatyka... tzn. nie sam Helion, ma jeszcze inne "siostry" (linki na helion.pl u góry). Edytowano Listopad 18, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 amazon.co.uk - powyżej 25 funtów darmowa wysyłka do PL a jeśli chodzi o Polskie księgarnie to merlin.pl Co do Gandalfa to ostatnio przejął ich Empik, a ja nie lubię monopolistów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urtas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Krótko i na temat z mojej strony: http://czytam.pl, jako że tam zawsze dostaję to czego szukam i książki docierają do mnie w jednym zwartym kawałku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Maq Merlina nie przejął Empik? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 @Sponsi - właśnie że nie, UOKiK nie wydał zgody na przejęcie, bo wydawnictwa muzyczne pozgłaszały swoje zastrzeżenia, gdyż po przejęciu Empik wraz z Merlinem miałby dominującą pozycję wśród sprzedawców płyt CD . Na osłodę Empik za to przejął Gandalfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 A, bo potem czytałem, że "będą walczyć o merlina", myślałem, że już dopięli swego. Ciekawe, czy ktoś pamięta empik z "dawnych lat", przed 89. rokiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 watpie aby im sie udalo, poniewaz takze w innych kategoriach (m.in. ksiazki) uokik stwierdzil ze beda razem mielii kilkukrotna przewage w udziale w rynku od kolejnego konkurenta, przez co dowolnie mogliby ksztaltowac rynek. A empiku sprzed 89r. nie pakietam bo wtedy to jeszcze nie umialem nawet czytac Najnowsze plotki mowoa ze amazon ma wystartowac z polska witryna na wiosne 12'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach