Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Witam, mam na sprzedaż forum Music-Planet.pl. Domena zarejestrowana w domeny.pl (możliwa zmiana abonenta itp). Domena zdobyła PR3. Forum troszkę zaniedbane Statystyki odwiedzin: music-planet.pl/awstats/ Cena do negocjacji (tanio). Gratis dorzucam cms-ms.pl Propozycję proszę kierować na PW, albo GG: 5512858 Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Podaj cenę orientacyjną, żeby wiedzieć w ile celować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 (edytowany) Za 50zł sprzedam forum, domenę i bazę. Czyli, nie dokładam gratisu Edit: Domena jest ważna 3 miesiące. Edytowano Listopad 20, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 cms-ms.pl za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 Wszystko sprzedane. Można zamknąć. Sprzedałem za niewielkie pieniądze, ponieważ te serwisy mi tylko wadziły,a ktoś może coś z nich zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach