Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Witam mam na sprzedaż szablon z themeforest.com. Sprzedaję ze względu na to, że nie pasuje on po przeróbce i podpięciu go pod mój cms. Szablon posiada także pliki psd, instrukcję i moduły. Cena jaka mnie interesuje to 60zł. Kontakt na PW. Demo szablonu tutaj: http://inlink.pl/1487 Na sprzedaż jest tylko i wyłącznie jedna licencja szablonu. Dodatkowo mogę podesłać screenshot zakupu szablonu na themeforest.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Licencja themeforest obejmuje dalszą odsprzedaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 nie, ale sprzedaję ponieważ mi szablon jest niepotrzebny a komuś innemu może się przydać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seoholik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2011 Jaka cena za szablon? Czy mogę go wykorzystać na stronie lekko go przebudowując (np. dodając swoje inkonki, zmienić marginesy itd.)? Moja strona jest "komercyjna" - jest to Katalog stron www, za ktory pobierane sa oplaty sms. Czy moge go do takich celow wykorzystac? Jak to wyglada w licencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2011 Poproszę o cenę na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach