Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Do katalogu public_html w katalogu domeny w katalogu użytkownika na jakim ta domena figuruje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Plik stron są w katalogach /home/nazwa_uzytkownka/domains/domena.pl/public_html gdzie - nazwa_uzytkownika to użytkownik z z DA - domena.pl - to domena dodana w DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ascalioth 3 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Ahh, tak właśnie się zastanawiałem na temat tego /var/www, co jak będę chciał dodać kilka domen.. Dzięki, że mnie sprowadziliście tam gdzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ascalioth 3 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2011 Ok myślę, że to już będzie ostatni problem z jakim się napotkałem i napotkam. Więc mam domenę, utworzyłem wszystko w DA tak jak trzeba i teraz pytanie, gdzie mogę zobaczyć swoje DNSy i które to są, te podpięte pod domenę, czy główne od hosta? I jeszcze jedno, przy delegacji domeny muszę podać dwa DNSy i dwa adresy IP, problem jest w tym, że oczywiście są dwa DNSy, ale jakby pod jednym ip, a muszę dać dwa różne ip pod każdy dns. Możecie znowu mnie naprowadzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ascalioth 3 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2011 Ok już rozwiązane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach