Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Znajomy prosił bym poszukał mu serwera VPS. Wymagania jakie stawia to: 1 GB ram gwarantowany Procek 1 - 2 Ghz Dysk: 25-30 GB Transfer: z 200 - 350 GB Oraz by mu firma hostingowa skonfigurowała wszystko wraz z panelem administracyjnym ISP Omega. Proszę o jakieś oferty lokalizacja bez większego znaczenia. Ale gdzieś w Europie. Koszt płatności na pół roku z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, polecam VPS20H lub VPS40H: http://mzone-net.eu/index.php?d=vps Konfigurację możesz zlecić u nas, jest taka opcja dostępna w panelu klienta pod danym produktem. Przy zakupie serwerów powyżej VPS40 na rok licencja DA gratis na okres dzierżawy. Edytowano Listopad 15, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Tu idealnie wpasuje się oferta www.vmline.pl - serwery na openvz lub xen. Pierwszą konfiguracje i migracje danych masz w cenie. Instalują ci również wybrany panel (np. IspCP). Sam korzystam od ponad 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Co do oferty vmline.pl za duży dysk i transfer przy wybranych pozostałych parametrach. Co wiąże się z dużym kosztem a oferta Mzone to 180 zł + 60zł/h i nie wiadomo ile im to zajmie. Zrobią to w godzinę i a powiedzą, że 3 robili. I pół roku wyniesie 360 zł. Proszę o kolejne oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Instalacja Directadmin trwa około 2 godzin, ale mogę Ci polecić sys-com.pl do instalacji panelu zrobią Ci to może taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 MZone to solidna i rzetelna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 A pozostała konfiguracja serwera ile zajmie by wszytko zainstalować z direct adminem. Oraz jeszcze jedno, gdyż nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy na przed ostatnim pakiecie też oferujecie direct admin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Po instalacji Da masz już gotowy serwer www, pozostaje jedynie poprawka konfiguracji (dobrze ją wykonać). Tak przy wykupie na rok VPS40 i wyżej masz DA gratis (ale bez instalacji, tylko licencja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Ps. przypomniało mi się że vmline.pl ma promocje -40% pierwszej płatności (serwery openvz), więc jakby nie patrzeć, trochę kasy do przodu przy płatności za pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Powiem Mariuszowi i niech on wybiera. czy w przypadku Mzone przy płatności na pół roku dacie jakiś rabacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 To zależy na który serwer na VPS40 mogę Ci zaoferować 10% za 6 miesięcy, jednakże uprzedzam nie zezwalamy na serwery gier dla tych serwerów. Zapraszam na chat do konsultanta tam dostaniesz zniżkę po złożonym zamówieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach