fincom.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 (edytowany) Witam, potrzebuję serwer wirtualny z dość dużą tolerancją na zużycie procesora. Ważne też aby miał DirectAdmin. Pojemność oraz transfer nie jest tak istotny. Hosting pod kilka niewielkich stron na WP oraz SEOkatalog. Z Waszego forum wyczytałem takie propozycje (pakiety mniej więcej 100-150 zł): castpol.pl/oferta/kontawww uphost.pl/oferta-uphost-serwery-www-klasa-standard.html webh.pl/index.php?cmd=swww vipower.pl/in...hp?id=Konta-WWW Ale nigdzie nie jest podany limit procesora. Bardzo proszę o wskazówki i pomoc w wyborze. Edytowano Listopad 15, 2011 przez fincom.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Bierz castpol.pl nie będziesz miał tam żadnych problemów z przekroczeniem limitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2ap.pl 33 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Witamy, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą kont współdzielonych (WWW) - 2ap.pl. Nie stostujemy limitów zużycia procesora oraz posiadamy panel DirectAdmin. Usługi, które oferujemy są jedyne w swoim rodzaju, zawierają m.in.: - Bardzo wydajny serwer WWW - Nginx z autorskim rozwiązaniem obsługi .htaccess (100% zgodność z implementacją w serwerze Apache httpd), - Bezpieczne, izolowane środowisko, - Codzienna kopia zapasowa danych, o którą nie trzeba się martwić (dostępne co najmniej 14 ostatnich dni), - Dedykowany serwer tylko dla serwera baz MySQL. - Macierz dyskowa RAID-Z, - Niezawodny system operacyjny FreeBSD, - PHP 5.2 oraz 5.3, - Brak trybu Safe Mode w PHP, - Limit pamięci: 128 MB / interpretator PHP. - Poczta z filtrem antyspamowym i skanerem antywirusowym, - Dostęp do zadań crontab, - Brak limitu transferu, ilości domen, subdomen, baz danych MySQL, kont FTP oraz kont e-mail, - Brak limitów dla CPU, - Szybkie i stabilne serwery, - Gwarantowana dostępność usługi na poziomie 99,50%, - Administratorzy z niepodważalnym, wieloletnim doświadczeniem, - Panel DirectAdmin PL, - Obsługujemy płatności przelewem, PayPal i premium SMS. To tylko niektóre z przyczyn, dla których warto wybrać właśnie naszą usługę. Zapraszamy do skorzystania z 7-dniowego okresu próbnego. Pozdrawiamy, Ekipa 2ap.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 http://vihost.pl/hosting-www-lite.php Polecam i masz podany limit procesora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fincom.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 TeamPlay.com.pl, chciałem vihost, bo dobrze tu o nich piszecie, ale tam jest cPanel, nie śmiejcie się ze mnie, ale tak się przyzwyczaiłem do DirectAdmin, że w tym pierwszym czuje się jak w Amazonce. www.mzone-net.eu, dzięki za konkret. To jak na razie mój typ. 2ap.pl, oferta wygląda naprawdę super, ale bardzo też zależy mi na stabilności serwera i szybkości działania, nie mówię że u Was tego nie ma, no ale czymś muszę się kierować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castpol.pl 6 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Witam, W szczegółach naszej oferty są wyróżnione limity CPU, istnieje także możliwość indywidualnych parametrów. Wynoszą one następująco, dla poszczególnych pakietów: CP2G - 5% CPU CP5G - 7% CPU CP15G - 9% CPU CP25G - 12% CPU Na swoich serwerach posiadamy wiele dużych portali, którym te limity wystarczają. Jeśli istnieje potrzeba innych parametrów konta, prosimy o kontakt na bok@castpol.pl . Zapraszamy także na 7 dniowy test, w którym sam Pan oceni działanie naszych serwerów, których bazy danych stoją na dyskach SSD. Pozdrawiamy, Zespół Castpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Od siebie polecam Ci także Castpol, mam tam kilka VPSów i stron na sharedzie - śmiga milutko, i można liczyć na pomoc z biura obsługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 a ja polecam jakieś konto seo, skoro masz kilka wp + seokatalog, to będziesz mógł każdą z domen ustawić na osobnym IP. nie limitujemy na sztywno cpu. zapraszam do nas, link w sygnaturce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Śmiało możesz brać albo ViHost, albo Castpol - obydwie firmy z bardzo dobrą jakością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Bierz hosting w 2ap, a na pewno nie będziesz miał problemów z cpu Miły i dobry support, atrakcyjna oferta. I z tego co pamiętam jest DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach