HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Witam, Kto miał zamiary jakiś czas temu otworzyć firmę hostingową pod nazwą "Krzakhost"? Teraz mi się jakoś przypomniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Ciekawe czy ktoś by tam usługi kupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Za to fajna domena na listę jadowitych krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Albo na strony dotyczące uprawy krzaków czy innego zielstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 No to się uśmiałem... ; D Kto to postanowił zarejestrować po przeczytaniu tego tematu? ; D whois: krzakhost.pl oczekuje w kolejce na rejestrację utworzona: 2011.11.14 21:15:06 ostatnia modyfikacja: 2011.11.14 21:15:06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Przy dzisiejszych cenach domen można sobie takie żarty robić. Albo wręcz za darmo w jakimś az.pl łyknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 No to się uśmiałem... ; D Kto to postanowił zarejestrować po przeczytaniu tego tematu? ; D Pewnie ktoś, kto myśli, że sprzeda ją za miljony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 A ja nadal myślę, że to tylko żart, mimo, że domena wzięta u jakiegoś partnera HRD a nie za null zydla w az czy home. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Zaraz na WHT będzie na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 lepsze by było krzakohost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Cena wywoławcza: miljon rubli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Nie za dużo mogę kupić za 10 rubli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zderki 43 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 za 10 rubli to krzakhost.ru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Widzę, że moje działanie wywołało na forum ogromne zainteresowanie. No co? Spodobała mi się. Odpowiadając na Wasze wypowiedzi i zapobiegając kolejnym pytaniom : Nie zamierzam otwierać firmy hostingowej, czy też krzaka. Nie mam też zamiaru sprzedawać domeny. (chyba, że ktoś rzuci fajną propozycję - ale to na PW ) Tak jak @d.v sugerował. Domena zarejestrowana (obecnie w kolejce) głównie dla "lansu" w firmie MasterNET.pl po normalnych stawkach. Swoje życie spędzi raczej z testowym resellerem w firmie HostDELL.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 (edytowany) Swoje życie spędzi raczej z testowym resellerem w firmie HostDELL.pl Nie wiem czy będzie miała długi żywot, ich strona główna teraz nie działa. Edytowano Listopad 15, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Ale strona działająca na wspomnianym serwerze reseller, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2011 Się czepili tej domeny... Nie takie domeny dla jaj rejestrowałem - niektórzy będą kojarzyć szczególnie jedną taką... @Shk: jak dla mnie to jest idealna baza na jakiś ranking tandeciarzy hostingowych, wrzuć na tej domenie prosty sajt z jakimiś ankietami czy coś w ten deseń, mało to ludzi marudzących na krzaczory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach