Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 Mam jeszcze konto testowe w Hospes.pl, ale dzisiaj strona firmy, jak i FTP i moje konto nie działają.. strona www.hospes.pl nie wchodzi też koleżance z Rybnika i koledze z Koszalina, więc to chyba nie problem u mnie... ktoś coś wie na ten temat? Jak już będzie wiadomo o co chodzi, to admin może zamknąć ten temat (chyba nierozwojowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 Wyglada na to, ze skonczyla im sie waznosc domeny.. Wynik poszukiwań Trwa postepowanie wyjasniajace dotyczace nazwy domeny hospes.pl. registrar: DomainMaker ul. Kościuszki 27 85-079 Bydgoszcz Polska/Poland +48.52 3668140 info@domainmaker.pl dane aktualne z dnia: 2006.01.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 The hospes.pl domain name is undergoing proceeding Zapomnieli opłacić domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 Ale numer! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.Rogala 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 Ale numer! Skleroza nie boli, a tutaj widzimy doskonały przykład tego, jak dbają o swoje własne interesy. Mało tego! Zaniedbali własnych klientów, co jest karygodne, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2006 A może coś się stało.. no że poważne coś, oskarżył ich ktoś, czy coś.. heh.. hmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2006 ALbo chcą się zwinąć z rynku hostingowego wiec po co wyrzucac kase w przedluzenie domeny, prawda ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2006 Jednak chyba domena nie byla oplacona Teraz juz dziala Domain object: domain: hospes.pl registrant's handle: dmrh0111000001 (CORPORATE) nservers: ns1.hospes.pl.[217.115.132.25] ns2.hospes.pl.[217.115.132.26] created: 2004.01.19 last modified: 2006.01.21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach