maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 No, ty masz go pod ręką praktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 (edytowany) Brakuje mi w tej agendzie świeżości. Jakąś ciekawostką może być LuxCloud, ale to za mało. Microsoft, VMware, Parallels, NASK - zawsze ci sami, a ja bym chciała posłuchać o faktycznych nowościach w hostingu. Dla mnie osobiście ciekawa byłaby możliwość porozmawiania z Beyondem o ich chmurce, posłuchania o rozwiązaniach typu Heroku, które w Polsce jeszcze nie istnieją czy ogólnie o światowych trendach, które byłby inspirujące do rozwoju własnych usług. Szczerze mówiąc nie wiem do kogo jest skierowana ta konferencja. Edytowano Listopad 16, 2011 przez megi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Weź nie marudź, źle Ci było na phpconie? Mi bardzo dobrze, tylko niektórzy mają złe wspomnienia Megi, no ale tego nie dowiesz się na 15 minutówkach 10:15-10:30 „Rynek hostingowy w Polsce. Jak będzie wyglądał w latach 2012-2015?” To jest szybciej niż prędkość 1 Chorasia na 1,5h wykładzie, czyli prawie 500 slajdów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 @Megi: do nikogo. Oddziały korporacji muszą do końca roku wykorzystać budżety marketingowe, bo im kasa przepadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Co jak co, kilka lat temu się tłukłem 10 godzin śmierdzącym pociągiem z Sopotu do Krakowa, następnego dnia droga powrotna tylko po to żeby kilka godzin posiedzieć z ekipą i pogadać Co do wykładów to wybiera się ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Szczerze mówiąc nie wiem do kogo jest skierowana ta konferencja. Do nikogo. I w zasadzie nie konferencja bo tu nie wygląda na to aby był jakiś jeden konkretny temat, tylko sam marketing własnych produktów. Taki całodzienny blok reklamowy. Szkoda, miałem cień nadziei, szczególnie po tych wielkich zapowiedziach, że będzie w końcu jakiś konkret, a wyszło jak zwykle ;( @Megi: to już zapraszam do Krakowa, na TechCamp #1 będzie cloudcomputing. Nie wygląda na to i nie sądzę aby tam była taka papka i bełkot jak na w/w imprezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 Czyli będzie jak zwykle... W takim razie w grudniu zacznę myśleć nad jakimś spotkaniem WHT. Na techcamp niestety nie dam rady dojechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2011 jak tak czytam to już mi się odechciało wyjazdu, poczekam na coś ciekawszego i w cieplejsze dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach