nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 (edytowany) Mam mały problem, wszystko piękne zainstalowane php FastCGI + isp3config ale w php info jest /var/www/clients/client1/web2/web:/var/www/clients/client1/web2/tmp:/var/www/sdsd.eu/web:/srv/www/sdsd.eu/web: /usr/share/php5:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/ przez co skrypt zwraca: Warning: curl_setopt_array() [function.curl-setopt-array]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in/var/www/clients/client1/web2/web/includes/navigator.php on line 11 w php.ini open_basedir jest otagowane, jakieś pomysły ? Problem po części rozwiązany okazało się, że w ten @$#^#$ panel przechowywuje jeszcze informacje u siebie, problem jest inny jak wywaliłem tą ścieżkę jest: Co zrobić żeby to wyłączyć wpisać tam off ? ERROR PHP open_basedir is empty. Edytowano Listopad 13, 2011 przez nvu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Tak, wpisz off. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Wpisałem off, restart apache ale w php info jest nadal stara ścieżka : / Już wszystkiego chyba próbowałem dopisywałem php_admin_value open_basedir “none” i inne bajery. Ale jakoś nie chce działać, szukam magika ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Zobacz które pliki konfiguracyjne są dokładnie wykonywane i w nich wykonaj zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 (edytowany) Okey poradziłem sobie isp ukrywa jeszcze w jednym miejscu taką informację z panelu usunąłem jako szablonowo a na te 2 strony jeszcze zostało. Plik znajdował się w /var/www/php-fascgi/scripts Edytowano Listopad 13, 2011 przez nvu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Plik znajdował się w /var/www/php-fascgi/scripts A jak pisałem Ci, że masz poszukać w katalogu z wrapperami, to uparcie twierdziłeś, że nic więcej nie ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Miałem szukać php.ini ale Cii dałem rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach